Waanzinnig: Het leek een normaal terras, tot ze op een knopje drukten!

Dit is voor mensen die twijfelen wat ze precies willen doen met hun tuin

De zomer is terug in het land en hoewel dat niet altijd even duidelijk is bij ons, hebben we toch al enkele keren kunnen genieten van warme zomerdagen. Van het gras afdoen tot BBQ’s, van buiten een boek lezen tot tuinfeestjes: iedereen heeft wel een favoriete bezigheid. Daarom dat we ook zoveel tijd spenderen aan het inrichten van ons terras of het planten van allerlei bomen en struiken in onze tuin. Op die manier creëren we een kleine oase die klaarstaat voor wanneer het zonniger weer is.

Maar wat als je de ruimte hebt, maar niet kan kiezen hoe je deze wil invullen? Er zijn altijd wel creatieve ideeën te vinden op het internet, maar in het geval dat je twijfelt over het installeren van een zwembad, is het niet simpel om nog veel anders te doen op of boven diezelfde ruimte. Gelukkig is dit tegenwoordig geen enkel probleem indien je portefeuille deze oplossing aankan.

De creatieve geesten achter merk AGOR kwamen namelijk op de proppen met een verborgen zwembad-systeem dat eruit ziet als een terras tot je op een knopje drukt. Het terras begint dan stilaan weg te zakken in de grond en water begint vervolgens te verschijnen. Naar gelang wie het zwembad wenst te benutten, kan de diepte aangepast worden aan diens hoogte. Ideaal dus voor mensen met kinderen! Nog niet volledig mee met hoe het precies in zijn werk gaat? Bekijk het dan snel in de onderstaande promo-video!

Video “Terras verbergt groot zwembad”

https://youtu.be/up79t-KcT1M