Stressmannetje ‘Juul’ is meer dan flauwekul!

Nu al nummer 1 van de populairste gratis apps.

Bij mijn weten heeft De Lijn altijd al een team van inventieve marketeers in dienst gehad, die met de regelmaat van een klok -maar minder met de regelmaat van de busdiensten, helaas!- uitpakken met originele promotiestunts die de naam en de faam van het bedrijf hooghouden.

Stressmannetje Juul van De Lijn op medialaan 2

Momenteel is het spelletje rond het Stressmannetje van De Lijn een absolute topper. Tot voor kort konden enkel gebruikers van een Android-smartphone een beroep doen op deze game. Maar nu heeft ook Apple zijn medewerking verleend en kunnen iPhone-gebruikers hun hart ophalen bij de belevenissen van Juul, het stressmannetje.

Heb je geen smartphone?  Dan kan je het spelletje ook op de website van De Lijn spelen.

[related-posts]

Bedoeling van het spel is het bestendigheidsniveau van het schattige stressknaapje zo laag mogelijk te houden tijdens een parcours door de stad. Ver weg van de wagen, verkeersopstoppingen en parkeerproblemen allerhande. Kortom, ‘met De Lijn zou je er al zijn!’

Stressmannetje Juul van De Lijn op medialaan 4

Stressmannetje Juul van De Lijn op medialaan 3

Het stressmannetje ‘Juul’ werd destijds gelanceerd via een paar tv-spotjes. Maar inmiddels bestaat er ook een tastbare versie van het nukkige poppetje. Eén van de 3.500 exemplaren ervan kan je winnen door deel te nemen aan het spel.