De 8 meest absurde titels voor games

Met zulke titels heb je geen zin meer om te spelen

De ontwikkelaars van computerspelletjes zijn zonder twijfel creatieve mensen. Dat betekent echter nog niet dat ze daarom ook kaas hebben gegeten van marketing. De volgende acht titels nodigen namelijk niet echt uit om te spelen.

#8: Z.H.P.: Unlosing Ranger vs. Darkdeath Evil Man

Unlosingranger

Waar de Z.H.P. voor staat? Joost mag het weten, maar  de rest kunnen we misschien vertalen als “De onverliezende ranger versus Duisterdood Boosaardigman”? Geen idee waar dit spel over gaat, maar die man lijkt me wel heel boosaardig en iets vertelt me dat die ranger toch gaat winnen.

#7: Tanks But No Tanks

Voor deze titel bedanken we. Bovendien vragen we ons nog altijd af of er nu tanks in het spel voorkomen of niet.

#6: Infinite Undiscovery

Recensies beweren dat er achter deze bizarre “oneindige on-ontdekking” best een goed spel schuilgaat. Toch vrees ik dat zelfs de makers de betekenis van de titel niet zullen kunnen verklaren.

#5: Mobile Suit Gundam: Gundam vs. Zeta Gundam

Hmmm… Volgens mij komt er een Gundam voor in dit spel. Wat een Gundam is? Geen idee.

#4: Beyond The Beyond

Blijkbaar kun je nog voorbij het voorbije gaan. Zou er nog iets voorbij het voorbij-het-voorbije zijn? Ontdek het in dit spel!

#3: You Are Empty

Jawel, een spel dat je al beledigt wanneer je het toevallig in de winkel ziet liggen. Tanks, but no tanks.

#2: If It Moves, Shoot It!

Een eerlijke titel, dat wel. Nog vóór de aankoop weet je al dat dit een hersenloos schietspel gaat zijn.

#1: Irritating Stick

Dit is zonder twijfel de meest fascinerende keuze voor een titel die we ons kunnen indenken. Welk marketing-genie kwam op het lumineuze idee om een plezierig spelletje een titel als “Irritante stok” mee te geven? Wat is er saaier dan een stok? En wie wil er in godsnaam iets kopen dat zichzelf aanprijst als “irritant”? Iets zegt ons dat er weinig kinderen zijn die naar de Sint schrijven met de vraag om een irritante stok bij de schoorsteen te leggen.