Waarvoor maakt dit blondje reclame denk je?

Dit is wat je noemt ‘suggestief naakt’

Geen idee of jij dit ook ervaart: je kan al dan niet bewust naar reclameblokken kijken en de meest grappige en de origineelste kan je ook wel navertellen, maar in vele gevallen herinner je je verdomd niet voor wát of wié er reclame wordt gemaakt. Dan is de vraag natuurlijk: ís dit wel een goeie reclamespot?

Over een week vindt in Amerika de Super Bowl plaats; de finale van de American Football-competitie. Elk jaar weer pakken bedrijven uit om met de meest in het oog springende commercials de wereld te verrassen. We verklappen nog niet meteen waarvoor dit blondje reclame maakt, maar de spot veroorzaakte in Amerika voor heel wat deining. Niet omwille van het onderwerp of het merk dan wel om het blondje in kwestie.

[related-posts]

Dat bevallige meisje lijkt als twee druppels water op Kate Upton (22), in Amerika meer bekend als model dan als actrice. De meeste mannen vallen voor haar prachtige boezem en daar schaamt ze zich ook niet voor. Wellicht was het de bedoeling van de reclamemakers om deze ‘hottie’ zelf in hun spot te laten acteren, maar om één of andere reden ging die deal niet door.

Bijgevolg zochten de makers naar een look-a-like en vonden die ook in de persoon van ene Charlotte McKinney. Maar die naakte look-a-like leek kennelijk iets té goed op Kate Upton. In die mate dat gewiekste advocaten hun slag thuis haalden en dat het in Amerika verboden is om de spot nog langer uit te zenden. Maar gelukkig bestaat er zoiets als YouTube. En já, het is een briljant spotje en zelfs best grappig!

Video reclame:

https://www.youtube.com/watch?v=ajRkM9wP1W4