5 trailers die je goesting om naar de cinema te gaan volledig aanwakkeren

Nummer 4 kan wel eens de grootste hit van 2016 worden!

De zomer brengt heel wat opportuniteiten met zich mee, vooral wanneer het weer mooi is. Helaas kunnen we niet elke dag van de zon genieten en moeten we onszelf vaak ook binnenshuis bezighouden. Gelukkig hoef je tegenwoordig het huis niet meer uit wanneer je een spelletjes wil spelen of nieuwe films wil zien. Het enige wat je nodig hebt is het internet. Toch is er nog steeds een zekere charme aan cinema’s die je niet kan nabootsen in je zetel. Ligt het aan het grote scherm, de waanzinnige luidsprekers, de geur van popcorn of misschien aan combinatie van alles samen? Het maakt niet uit, iedereen heeft al wel eens genoten van de ervaring die je beleeft wanneer je ondergedompeld wordt in nieuwe Hollywood producties.

Hoewel er momenteel wel enkele grote films te zien zijn, zoals Tarzan en Suicide Squad, is het algemeen geweten dat de zomer zowat komkommertijd is op vlak van kaskrakers. Om toch al een beetje uit te kunnen kijken naar wat er op zich laat wachten in het najaar van 2016 en het voorjaar van 2017, maakten we een selectie van 5 films die ongetwijfeld records zullen breken! Van marsmannetjes tot science fiction en zelfs een nieuwe verfilming van een klassieker: deze lijst heeft het allemaal.

1. The Great Wall (2017)

Wereldster Matt Damon speelt de hoofdrol in deze fantastische film die geregisseerd werd door adembenemend visueel stylist Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers). The Great Wall vertelt het verhaal van een elite leger dat z’n best doet om de mensheid te beschermen op ’s werelds meest iconische bouwwerk. Deze film zal de grootste zijn die ooit volledig gefilmd werd in China. Dat zegt op zich al genoeg!


(lees verder op de volgende pagina)