8 schitterende websites die je helpen te relaxen wanneer je stress hebt

Zen worden was nog nooit zo makkelijk!

In dit artikel sommen we enkele sites op die gespecialiseerd zijn in het delen van geluiden die je zullen helpen om stress te verminderen en productiever te werken. Slaag hem op of deel hem met vrienden, zodat telkens je stress of je een eenzaam gevoel krijgt, één van deze opties kan openzetten op de achtergrond. Dit werkt nog beter met een hoofdtelefoon, maar kan natuurlijk ook op de speakers van je computer afgespeeld worden. Welke verkies jij? Klik op de titels om de sites uit te proberen en laat het ons weten in de comments!

1. DoNothingFor2Minutes

Zen Muziek


Al wat je moet doen gedurende de volgende twee minuten, is helemaal niets. Maak het jezelf even comfortabel, kijk naar je scherm en luister naar de golven. Kan jij deze tijd spenderen zonder je muis of keyboard aan te raken? Probeer het eens. Het lijkt makkelijker dan je denkt!

2. Calm

Zen Muziek


Deze site geeft je de opportuniteit om te relaxen en je te focussen op positieve gedachten. Meer nog: je kan selecteren uit een reeks van geleide meditaties die van 2 tot 20 minuten duren en zo een pauze nemen van je hectisch werkschema. Met een wijde variëteit aan achtergronden om tussen te kiezen, kan je makkelijk het thema aanpassen naar golven, velden, watervallen en meer. Helemaal overtuigd? Dan kan je zelfs betalen voor een iPhone app waarmee je je meditatie kan oefenen waar je ook bent. Je zal je veel beter voelen na het observeren van deze fantastische zichten.
(lees verder op de volgende pagina)