Met een Ram verveel je je nooit!

5 dingen die worden toegeschreven aan dit sterrenbeeld.

Laten we dit artikel gemakkelijkheidshalve in de ‘hij’-vorm schrijven, wat uiteraard niet betekent dat we vrouwelijke Rammen uitsluiten. Als jij een Ram bent qua sterrenbeeld (geboren tussen 21 maart en 20 april) is het waarschijnlijk dat jij wekelijks jouw horoscoop leest. Maar of je er ook in gelooft, is twijfelachtig. Een doorsnee Ram laat zich niet makkelijk beïnvloeden door wat hij/zij hoort of leest. Integendeel, het is hij die vaak zijn wil en wijsheid opdringt, al doet hij dat soms erg ondoordacht.

En om dan maar meteen verder te gaan met de negatieve kantjes van de Ram: hij heeft een groot ego, is ongeduldig en impulsief, heeft een kort lontje en je kan nooit voorspellen met welk humeur hij je vandaag benadert. Zelfs driftbuien zijn hem niet vreemd.

[related-posts]

Maar deze grijze trekjes wegen niet op tegen al het positieve dat dit sterrenbeeld in zich heeft. De Ram is een eeuwige optimist, hij is moedig en genereus en behoor je eenmaal tot zijn vriendenkring, zal hij er altijd voor je zijn als je hem nodig hebt. Anderzijds laat hij zichzelf zelden helpen wanneer hìj problemen heeft.

Dit is allemaal zeer algemeen, maar laten we 5 punten op een rij zetten, waarin jij jezelf of je Ram-partner wellicht herkent:

(lees verder op de volgende pagina)