Op deze manier vind je morgen de beste deals voor Black Friday

0
122

Verenigde Staten.

Morgen, 24 november, is het Black Friday. Op die dag geven (web)winkels uitzonderlijke eenmalige kortingen op hun producten. Het fenomeen komt overgewaaid uit de Verenigde Staten.

“Iedere week pakt een winkel wel uit met bepaalde promoties. Nu doen deze winkels dat onder de naam van Black Friday, maar dat wil daarom nog niet zeggen dat het effectief om superkortingen gaat”, waarschuwt marketingspecialist Gino Van Ossel op VTM.

“Als je ziet dat die smartwatch opvallend goedkoper is dan elders, dan weet je dat het om een fikse korting gaat. De boodschap is dan ook om goed te blijven vergelijken.”

Video: Op deze manier vind je morgen de beste deals voor Black Friday


(lees verder op de volgende pagina waar je terecht kan online)

Kortingen tot twintig, dertig of zelfs min vijftig procent worden beloofd. Maar wie doet allemaal mee? Grote spelers zoals bol.com, Mediamarkt, Zalando, Dreamland, Amazon, Cool Blue, Nike, Ali Express, …

Het kan daarom handig zijn om al een scherpe prijs te scoren voor een Sinterklaas- of Kerstgeschenk. Op deze websites hier en hier vind je een uitgebreid overzicht. Nog dit: op sommige plaatsen gelden de kortingen alleen op vrijdag, maar het is ook mogelijk dat je zowel op zaterdag als zondag nog kan genieten van de superdeals.

GEEN REACTIES