Ontdek het karakter van een man a.d.h.v. de kleur van zijn wagen

Model en kleur verraden veel van zijn aard.

Er zijn verhalen bekend van mannen die tijdens het weekend een chic ogende slee huren om zich in het uitgangsleven te vertonen. Gewoon om indruk te maken en in vele gevallen lukt dit nog aardig ook! Bovenaan de lijst van favoriete auto’s staan BMW, Porsche, Mercedes, Ferrari en Jaguar. En dat is geen verrassing, toch?

Leatrice Eiseman is in Amerika een gerenommeerd analiste op het gebied van kleuren en kleurencombinaties. Haar adviezen worden niet alleen opgevolgd in de modewereld, maar ook designers en zelfs fabrikanten van verpakkingen doen een beroep op haar kennis en haast onfeilbare intuïtie. Onlangs schreef ze een essay, waarin ze stelt dat niet alleen het type auto dat de man kiest veel over zijn karakter vertelt, maar ook de kleur van de wagen. Een overzicht:

Zwart:

Deze kleur staat voor dominantie en macht. Je mag ervan uitgaan dat een man met een zwarte wagen niet makkelijk van zijn stuk is te brengen, laat staan te manipuleren.

Wit:

Mannen met een witte auto houden volgens Eiseman van puurheid en orde. Zal wel moeten, want een witte wagen is binnen de kortste keren vuil. De bezitter van de auto is doorgaans een open minded en geduldig man, altijd bereid om een praatje met je te slaan.

(lees verder op de volgende pagina)