Ongezien: Dit is hoe hedendaagse prinsessen leven

Van Instagram tot circusfanaten: dit zijn de moderne prinsessen!

Ze zijn geen sprookjesfiguren, maar simpele, moderne mensen die leven, lief hebben en lachen. Het enige verschil dat ze hebben met anderen is hun erfgoed en het aantal uitnodigingen dat ze krijgen om een bal bij te wonen. Het zijn de hedendaagse en echte prinsessen van over heel de wereld die deze naam elke moment van de dag dragen. In dit artikel leer je meer over wie ze zijn, wat ze doen en waar ze vandaan komen.

Prinses Alexandra van Luxemburg

Hedendaagse Prinsessen


Deze 24 jarige schoonheid, en tevens de enige dochter van Groot Hertog Henri en Groot Hertogin Maria Teresa, is een ware sportfan, spreekt vlot vijf talen en heeft zelfs al deelgenomen aan het Wimbledon toernooi. Ze heeft ook de langste volledige naam van alle Europese prinsessen: Alexandra Josephine Teresa Charlotte Marie Wilhelmine. Toch is ze pas vijfde in lijn voor de troon.

Lady Amelia Windsor, Verenigd Koninkrijk

Hedendaagse Prinsessen


Lady Amelia is nog maar 20 en is het achterachterkleinkind van Koning George V en de jongere dochter van George Windsor, graaf van St. Andrews. In de toekomst wenst de jongedame een journalist te worden en ze zit momenteel middenin haar studies. Dit stopt haar echter niet om af en toe een bal of sociaal evenement bij te wonen. Dame Windsor is ook de eerste persoon van royaal bloed om te verschijnen op de cover van Tatler. Haar echte passie is mode en ze heeft zelfs een stage gehad bij Maison de Chanel.
(lees verder op de volgende pagina)