Dit is wat je vingerafdruk over jou vertelt!

Komt deze beschrijving overeen met jou persoonlijkheid?

Er is een wetenschappelijk onderzoek over vingerafdrukken genaamd dermatoglyfen dat ons helpt begrijpen hoe het patroon op onze vingertoppen gerelateerd is met onze persoonlijke gedragspatronen. Ook nieuwsgierig wat je vingerafdruk precies zegt over jou? Kom het hieronder te weten!

1. Lussen

Via brightside.me
Via brightside.me

Lussen zijn het meest voorkomende patroon bij Europeanen. Het komt overeen met een kalme en gebalanceerde personaliteit. Mensen met zulke vingerafdrukken zijn meestal sympathiek en proberen anderen te helpen; Ze maken ook snel vrienden. Ondanks hun bedrijvigheid en gevoel voor verantwoordelijkheid, nemen ze zelden het initiatief.

Het voornaamste inkomen van informatie en gevoelens bij zulke mensen komt voort uit interacties met anderen. Ze zijn emotioneel voorspelbaar en openhartig en beschikken vaak over goede of excellente gezondheid, hoewel ze als kind vaker ziek kunnen zijn. Het karakter van een persoon met het lus-patroon is, bijna altijd, optimistisch. Ze verafschuwen vervelend werk waar ze geen interesse in tonen. Indien je lussen hebt overheen al je vingertoppen, dan heb je vast een sterke verbeelding en ben je een heuse dagdromer, oftewel zeer dromerig.


(lees verder op de volgende pagina)