De echte redenen waarom vrouwen zo graag bloemen krijgen!

Vrouwen zijn niet zo moeilijk als je denkt!

Een man die het hart van een vrouw wil winnen, begint best met een boeket van haar favoriete bloemen. Maar wat is er nu eigenlijk zo speciaal aan? Waarom smelten de meeste vrouwen voor een bloemetje?

tulpen boeket vrouw


1. Tijdloos

Een boeket bloemen aan een vrouw geven als teken van affectie, is een eeuwenoude geste. De moderne technologie heeft veel galante gebaren doen verdwijnen. Er worden geen liefdesbrieven met de hand meer geschreven, zelfs iemand deftig missen is niet meer nodig. Je bent altijd in contact, zij het via je smartphone of de sociale media. Een boeket bloemen is een van de romantische gebaren dat onveranderd is gebleven. Het doet denken aan pure, eeuwenoude romantiek.

vrouw man romantiek


2. Mooi

Niemand kan ontkennen dat een boeket bloemen aangenaam is om naar te kijken. Het leven is tegenwoordig soms zo hectisch, dat de meeste mensen geen tijd vinden voor ontspannende natuurwandelingen. Een fris boeketje van lekker geurende bloemen is leuk en ontspannend om naar te kijken. Steek even je neus erin en je zit heel even in de natuur, en vergeet je eventjes de dagelijkse zorgen.

bloem vrouw


(lees verder op de volgende pagina)