Zou jij in dit geval een erectie kunnen bedwingen?

Zulke opnames miste een tv-reeks als ‘Foute Vrienden’ (2BE).

Candid Camera is al een eeuwenoud concept dat tot vandaag voor verrassende en zelfs komische televisie zorgt. Maar de vondsten zijn lang niet meer zo geslaagd als vroeger. Soms gaat men echt wel te ver en ervaar je als kijker een plaatsvervangende schaamte. Het ‘algemeen uitzendrecht’ in acht genomen, vraag je je af hoe de ‘slachtoffers’ het in hun hoofd haalden om achteraf hun toelating te geven om het resultaat van de opnames in het openbaar uit te zenden.

Maar tegenwoordig kan gelijk wie zijn eigen tv-programmaatje maken en is de toegang tot erotiek en porno haast onbegrensd. In tegenstelling tot wat we vermoedden daalt echter het aantal bezoekers van dating sites en open-en-bloot-webcamsessies. ‘Goesting’ wordt momenteel overheerst door een gevoel van (terecht) wantrouwen. Je weet maar nooit wie er meekijkt…

[related-posts]

Als je dit filmpje bekijkt, zal je ook wel met gemengde gevoelens worstelen. Hoewel, in een (absoluut foute) tv-reeks als ‘Foute Vrienden’ van de zender 2BE zou de kijker dit nog enigszins getolereerd hebben. Meer nog: misschien miste men dit soort van idee├źn om het programma van de complete ondergang te redden. Vervang het blondje in de video door bv. Lesley-Ann Poppe en je hebt een kijkcijferkanon!


Chapeau voor de uitstekende kwaliteit van de opnames, maar ben ik nu de enige die dit gedoe beschamend vind? Ben ik dan een conservatieve ouwe lul? Ik kan me nauwelijks voorstellen dat deze jongeman nog op straat durft komen. Intussen hebben bijna 400.000 kijkers van dit tafereel ‘genoten’…

Tenzij! … Tenzij dit alles werd ge├źnsceneerd. Want zou jij een erectie kunnen bedwingen wanneer dit tafereel zich onverwacht aandient?! Als dit alles opgezet spel is, dan is deze 19-jarige Hollander een schitterende acteur!