Zij doet haar pruik af tijdens hun blind date, maar hoe zal hij reageren?

100% jezelf durven zijn.

Chapeau voor wie het durft: je op een eerste date volledig openstellen. Bij een eerste kennismaking met iemand, en zeker bij een blind date, is het moeilijk om volledig authentiek en eerlijk te zijn. We willen ons natuurlijk van onze mooiste kant laten zien en meestal zullen we onze onzekerheden liever wat verbergen. Je wilt je date immers niet meteen afschrikken!
Al zijn dat waarschijnlijk de onzekerheden die in ons eigen hoofd spelen, want het is toch ook gewoon moedig om je volledig te tonen zoals je bent. Zoals Eve uit Groot-Brittanië. Ze lijdt aan de ziekte alopecia, wat betekent dat ze bijna al haar haren verliest en grotendeels kaal is. Voor de rest heeft de ziekte weinig gevolgen, maar leuk is anders. Tijdens het dagelijkse leven voelt Eve zich daarom veiliger met een pruik op. Nu besloot ze echter om tijdens een blind date die uitgezonden werd op nationale televisie – You Go Girl! – haar pruik uit te doen. Maar wat is zijn reactie? Zal de waarheid hem afschrikken of bewondert hij haar lef?

Video “Eve verwijdert haar pruik tijdens het eten”:

Kun je je die reactie voorstellen? Hoe lief was dat! Wat heeft ze het getroffen met haar blind date. A match made in heaven, dachten wij. Maar helaas, fout gegokt. Op het einde van het programma moeten de samengeplaatste koppels beslissen of ze op een tweede date willen gaan of niet. Hij maakte duidelijk dat hij zeker in haar geïnteresseerd was, maar zij wees hem vrij koud af. Oh Cupido, de liefde is een vat vol geheimen waar we nooit iets van zullen begrijpen.

[related-posts]