ZIEN: koppels verklappen aan elkaar of ze een trio wel of niet zien zitten

Pikante geheimen van jong en oud.

Trio’s. Voor de een is het een stiekeme (of juist openlijke) fantasie en voor de andere lijkt het een nachtmerrie. Vind je het juist heel sexy om je partner te delen met iemand anders of zou de jaloezie bij jou de overhand nemen? De vraag of men een trio wel of niet ziet zitten, is een strijdpunt in veel relaties. Zelfs als beide personen zo’n vrijsessie à trio wel zien zitten, is het nog de vraag of men overeenkomt over het hoe en wat. Bij heteroseksuele koppels ontstaat er immers al snel een discussie over het aantal mannen en het aantal vrouwen. Want de man die ziet waarschijnlijk het liefst twee vrouwen in bed, terwijl de vrouw misschien aan twee mannen dacht. Deze koppels verklappen voor de camera of ze ooit graag een trio willen of niet. Kun jij op voorhand voorspellen wie welk antwoord zal geven?

Video “Willen deze koppels een trio of niet?”:


Deze video maakt deel uit van een interessante reeks van WatchCut. Zo verklapten de koppels in een vorige video al welke vuile praat ze in bed gebruiken. De video kun je hier bekijken. 
En wat vinden de koppels van bedriegen? Waar liggen de grenzen? Telt emotioneel vreemdgaan ook als bedriegen of telt enkel seks? Bekijk de bonusvideo op de volgende pagina en kom te weten of de koppels ooit al iemand bedrogen hebben.

(Lees verder op de volgende pagina om te weten wat de koppels van bedriegen vinden)