Ziehier de aparte aanpak van deze student om meisjes te versieren

0
516

Formeel daten.

Daten is een moeilijke klus. Je moet interessant lijken, toekomstkansen kunnen bieden en tegelijkertijd grappig en relaxed overkomen. Je maakt of kraakt jouw kansen bij potentiële vrijgezellen met een eerste indruk. Eigenlijk is het een beetje zoals solliciteren en die gelijkenis bracht Joe Adams, een 21-jarige student aan Michigan State University, op een idee.

De anekdote begon allemaal met een zekere Ashley Harrington, ook een studente aan Michigan State University, die hopeloos op zoek was naar een date voor haar kamergenote. Blijkbaar was er niets mis met het meisje – ze was lief, knap en leuk -maar het enige probleem was dat ze niet buitenkomt. “Ik zoek een formele date voor mijn kamergenote!”, begint het bericht van Harrington. “Ze is 5’3 groot, blond, heeft een mooie lach, blauwe ogen en is juist 21 geworden dus ze kan drank kopen! Ze studeert voor haar eindtermen, maar weet tegelijkertijd hoe ze een goede tijd moet hebben.” Op het einde van haar bericht benadrukt Harrington dat het geen grap is en haar vriendin niet vreemd is, maar dat ze gewoon te veel tijd in de bibliotheek doorbrengt.


Dit is het moment waarop Joe Adams tevoorschijn springt. “IK HEB ZITTEN WACHTEN OP DIT MOMENT”, schrijft hij als commentaar onder de oproep.

Ash me outside how bow dah #SavedAF #AshWednesday

A post shared by Joey Adams (@notjoeyadams) on


Adams gelooft niet in Tinder omdat hij – zijn eigen woorden – geen vrouwen objectiveert om van bil te kunnen gaan. Bij hem draait het om het innerlijk en de kwaliteiten van een persoon. Dat is waarom hij besloot om te reageren met een CV. Geen gewoon CV, maar een dating CV!


(Lees verder op de volgende pagina om zijn CV in detail te bekijken)


Liefhebber van ontbijt & puppy’s.

Zijn CV begint vrij traditioneel met een vermelding van zijn studies, zijn punten en zijn werkervaring. Daarna heeft hij het over zijn vaardigheden, waaronder “wenen tijdens Marley & Me”, “zich als een papa gedragen in publiek” en “op lange sms’en antwoorden.” Hij vermeldt ook zijn grootste zwakte: rolschaatsen.
Daarnaast komen we aan de hand van een taartdiagram ook te weten dat hij zijn tijd verdeelt tussen studeren, religieuze activiteiten en het onderhouden van de Facebookpagina van zijn hond.


Eigenlijk had hij het CV al een paar maanden eerder gemaakt. In het begin van het semester had hij een bloedmooie vrouw in een cafetaria van de universiteit zien zitten. Ze waren beginnen praten en hij had het gedurfd om haar uit te vragen. Als antwoord vroeg zij doodserieus of hij een dating CV had, waar ze naar kon kijken.
Natuurlijk had hij dat niet, maar hij besloot dat hij maar beter voorbereid kon zijn voor een volgende keer.

Er rest natuurlijk nog maar één hamvraag: slaagde Adams er met zijn aparte aanpak in om een date te versieren?

(lees verder op de volgende pagina)


Helaas.

Het mysterieuze bibliotheekmeisje koos een andere jongeman uit om op formele date mee te gaan. Toch was het een goede zet van hem, want sindsdien krijgt hij voortdurend aandacht van andere meiden en is zijn Instagramprofiel een pak populairder geworden. Volgens sommigen is hij de perfecte jongen:

GEEN REACTIES