Ziehier de aparte aanpak van deze student om meisjes te versieren

Formeel daten.

Daten is een moeilijke klus. Je moet interessant lijken, toekomstkansen kunnen bieden en tegelijkertijd grappig en relaxed overkomen. Je maakt of kraakt jouw kansen bij potentiële vrijgezellen met een eerste indruk. Eigenlijk is het een beetje zoals solliciteren en die gelijkenis bracht Joe Adams, een 21-jarige student aan Michigan State University, op een idee.

De anekdote begon allemaal met een zekere Ashley Harrington, ook een studente aan Michigan State University, die hopeloos op zoek was naar een date voor haar kamergenote. Blijkbaar was er niets mis met het meisje – ze was lief, knap en leuk -maar het enige probleem was dat ze niet buitenkomt. “Ik zoek een formele date voor mijn kamergenote!”, begint het bericht van Harrington. “Ze is 5’3 groot, blond, heeft een mooie lach, blauwe ogen en is juist 21 geworden dus ze kan drank kopen! Ze studeert voor haar eindtermen, maar weet tegelijkertijd hoe ze een goede tijd moet hebben.” Op het einde van haar bericht benadrukt Harrington dat het geen grap is en haar vriendin niet vreemd is, maar dat ze gewoon te veel tijd in de bibliotheek doorbrengt.


Dit is het moment waarop Joe Adams tevoorschijn springt. “IK HEB ZITTEN WACHTEN OP DIT MOMENT”, schrijft hij als commentaar onder de oproep.

Ash me outside how bow dah #SavedAF #AshWednesday

A post shared by Joey Adams (@notjoeyadams) on


Adams gelooft niet in Tinder omdat hij – zijn eigen woorden – geen vrouwen objectiveert om van bil te kunnen gaan. Bij hem draait het om het innerlijk en de kwaliteiten van een persoon. Dat is waarom hij besloot om te reageren met een CV. Geen gewoon CV, maar een dating CV!


[related-posts]

(Lees verder op de volgende pagina om zijn CV in detail te bekijken)