Véronique De Kock, dè droomvrouw!

Eerder al hadden we het over een onderzoek van het communicatiebureau Ketchum Brussels, dat 1.000 mensen informeerde naar hun slaapgewoontes.

In de marge daarvan werd aan de geënquêteerden ook gevraagd welke droomprins en –prinses hun nachtelijke zinnen zoal bezighoudt. 3 keer raden!…

In de dromen van vrouwen mogen vooral Koen Wauters en Vincent Kompany even binnenstappen. Zij blijken zowel qua karakter als fysiek te beantwoorden aan het ideaalbeeld van de gedroomde partner. Ik zie ‘m al zitten, Kompany; als de zwarte prins op het witte paard!

Mannen zijn eensgezinder: voor hen is Véronique De Kock de droomvrouw bij uitstek! In haar plaats zou ik nu ontzettend gaan blozen, maar Véronique (Miss België in 1995 en intussen 36 jaar) heeft altijd blijk gegeven van relativiteitszin, zelfbewustzijn en ja, zelfs minzaamheid. Een aantal uitspraken die we noteerden uit haar mond:

Mijn lengte is een complex.

“Als kind was ik groot, maar op een bepaald moment bleef ik steken. Ik meet maar 1m71 en eigenlijk probeer ik dit constant te camoufleren door het dragen van hoge hakken.”

Ook mijn lichaamsgewicht bedriegt.

“Ik ben ‘een valse magere’. Ik leef als een echte Bourgondiër: ik ben altijd wel te vinden voor een lekkere ‘vette maaltijd’ met wijn, alles erop en eraan.”

Ik besef dat ik met mijn ‘reeënogen’ een man kan inpakken.

“En jà, ik schmink ze wel op mijn eigen manier, maar ik heb ze meer nodig voor het medium televisie dan om een man te versieren. In mijn huidige relatie ben ik puur natuur!”

Veel belangrijker dan mijn carrière is mijn visie op mijn familiale leven.

“Mettertijd wil ik een tof gezin. En hopelijk ook veel kleinkinderen!”

Het ga je goed, Véronique!