Ronaldo uit de kleren voor ‘Vogue’

Maar mannen noch vrouwen komen aan hun trekken!

De Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo (29) liet zich in het verleden al ettelijke keren verleiden tot halfnaakte poses en dan liefst in zijn ‘favoriete’ ondergoed. Het was echter nooit duidelijk hoeveel ereloon, laat staan hoeveel vleeswaar er in de slip of boxer verscholen zat…

Fotograaf Mario Testino is er wellicht als eerste in geslaagd om Ronaldo volledig uit de kleren te laten gaan. Dat deed ie in opdracht van het gerenommeerde modeblad ‘Vogue’ dat overal ter wereld elke maand haar clientèle een exclusief exemplaar aanbiedt, gekleurd met plaatselijke schoonheden en in de eigen landstaal.

[related-posts]

Ronaldo is voor velen een Spanjaard, in zijn rol van spits en topschutter van Real Madrid, dus prijkt hij in het juninummer van de Spaanse Vogue ook uitdagend op de cover. Of het nu om een publiciteitsstunt gaat of niet, de bewuste ‘naaktfoto’s’ van Ronaldo zijn nu al uitgelekt.

Vogue cover

Stap nu niet meteen in de wagen, richting Spanje, om een exemplaar op de kop te tikken, want op alle foto’s gaat de meeste aandacht naar Irina Shayk, topmodel en sinds een paar jaar de vaste huisgenote van Ronaldo. Voor één keer poseert zìj eens niét naakt, integendeel, in een soort van wit gewaad doet zij er alles aan om de schaamdelen van haar geliefde te camoufleren.

Irina licht a.h.w. een tipje van de sluier en het enige dat ze prijsgeeft is Ronaldo’s schaamhaar. En zelfs daaraan heb je geen enkele boodschap, want de knappe Cristiano heeft er geen! Dat heeft Irina wellicht netjes geschoren voor de fotoshoot begon…