Relatie-expert en succesauteur heeft opvallende tip voor de eeuwige liefde

0
322

Mark Manson.

De auteur van de besteseller The Subtle Art of Not Giving a F**k is één van de beste bloggers ter wereld en heeft zich ondertussen ook opgeworpen als relatie-expert. Het gaat om de 33-jarige Amerikaan Mark Manson.

Hij heeft de ultieme tip voor de eeuwige liefde: niet samen herinneringen opbouwen, verrassingen of uitstapjes. “Ik ben van mening dat een relatie zo saai mogelijk moet zijn. Dat klinkt misschien heel vreemd, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar een 80-jarig koppel dat al 60 jaar samen is, de reden waarom ze 60 jaar samen zijn, is niet omdat ze al die privéjets hebben genomen en gekke vakanties hadden”, citeert Het Nieuwsblad Manson in Business Insider.

“Het is omdat ze in staat waren om samen saai te zijn. Ze waren in staat om jaar in jaar uit thuis te zitten, over dezelfde saaie onderwerpen te praten, tv te kijken, films te kijken, eten te maken en dat ging allemaal prima. Er was niets opwindend, er werd niets opgeblazen, er waren geen grote drama’s of servies dat door de kamer vloog.”

(lees verder op de volgende pagina waarom saaiheid oké is)

“Het is belangrijk dat mensen dat begrijpen denk ik, zeker vandaag de dag. We willen allemaal vooral niet saai zijn en interessante mensen zijn met interessante levens, maar het probleem is dat dat in veel gevallen conflicteert met wat een relatie net goed maakt.”

“Wat van jou een interessante en complexe persoon maakt, zorgt er net voor dat je op romantisch vlak een verschrikkelijk persoon bent om mee samen te zijn. We moeten de saaiheid in onze levens daarom net meer cultiveren en saaiheid moet terug oké zijn. Het moet als iets goed gezien worden, zeker als het op relaties aankomt.”

GEEN REACTIES