Relatie-expert en succesauteur heeft opvallende tip voor de eeuwige liefde

Mark Manson.

De auteur van de besteseller The Subtle Art of Not Giving a F**k is één van de beste bloggers ter wereld en heeft zich ondertussen ook opgeworpen als relatie-expert. Het gaat om de 33-jarige Amerikaan Mark Manson.

Hij heeft de ultieme tip voor de eeuwige liefde: niet samen herinneringen opbouwen, verrassingen of uitstapjes. “Ik ben van mening dat een relatie zo saai mogelijk moet zijn. Dat klinkt misschien heel vreemd, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar een 80-jarig koppel dat al 60 jaar samen is, de reden waarom ze 60 jaar samen zijn, is niet omdat ze al die privéjets hebben genomen en gekke vakanties hadden”, citeert Het Nieuwsblad Manson in Business Insider.

“Het is omdat ze in staat waren om samen saai te zijn. Ze waren in staat om jaar in jaar uit thuis te zitten, over dezelfde saaie onderwerpen te praten, tv te kijken, films te kijken, eten te maken en dat ging allemaal prima. Er was niets opwindend, er werd niets opgeblazen, er waren geen grote drama’s of servies dat door de kamer vloog.”

(lees verder op de volgende pagina waarom saaiheid oké is)