Dit zijn de 10 raarste verzoeken op seksueel gebied!

Gewaagd.

Dat de mens een seksueel wezen is, weten we al langer dan vandaag. We schrikken er al niet meer van wanneer iemand een sekspop koopt, bekijken een documentaire over de maker van realistische sekspoppen en willen de populairste standjes kennen. Onze seksualiteits-beleving is de laatste jaren steeds meer uit de taboesfeer gehaald, waardoor meer dingen bespreekbaar werden en misvattingen zijn rechtgezet.

Helaas betekent dit ook dat sommige mensen helemaal geen gêne meer hebben en hun ietwat vreemde seksuele voorkeuren zonder veel schroom kenbaar maken. Hieronder vind je de raarste verzoeken op seksueel gebied van VIVA-forummers.

sex-verzoeken


1.

“Ik had online een vrouw ontmoet die, toen we het over afspreken hadden, aangaf dat ze hield van ongewassen mannen. En dan ook écht ongewassen, bij het kruis. Ze gaf aan zelf ook weinig op te schonen. Ik heb vriendelijke bedankt.”

2.

“Ik kreeg ooit het verzoek om filmpjes te maken terwijl ik zat te plassen.”

3.

“Een collega vroeg me – out of the blue – of ik een trio wilde met z’n neef erbij, want hij wilde eens anale seks proberen. Die logica en met z’n neef erbij vond ik een beetje vreemd.”

4.

“Ik had het met mijn vroegere buurman over de nieuwe kleding die ik samen met m’n dochter in de stad had gehaald. Vroeg hij: ‘Lukt dat allemaal met je portemonnee, of moet ik mama financieel ondersteunen in ruil voor…?’ Vul maar in.”

5.

“Ik had een advertentie op Marktplaats waar ik me als oppas aanbood. Kreeg ik een mail van een kerel die wilde dat ik hem als baby zou behandelen, inclusief luier verschonen en alles erop en eraan. Ik zou er dan wel veel meer voor betaald krijgen.”

graham-norton-408x250


(lees verder op de volgende pagina)