PIJNLIJK: mensen beschrijven hun ergste date ooit

Tegenvallers.

Het is geen geheim dat je vooral geluk moet hebben in de liefde. En sommige mensen lijken het ongeluk aan te trekken op zoek naar hun ware. Daten is dan ook niet altijd gemakkelijk. Meer nog: het kan met momenten serieus tegenvallen. Er leven immers nogal rare mensen in deze wereld en de kans bestaat altijd dat net jij met zo’n weirdo een afspraakje hebt. Of wat nog gênanter is: misschien vind jouw date jou wel een totale sukkel in het daten. Helaas, de waarheid kwetst. Jimmy Fallon van The Late Late Show vroeg aan zijn kijkers om hun ergste date ooit te omschrijven en ze stelden hem niet teleur.

1. Op #MyWorstDate toonde hij me foto’s van zijn huisplanten en legde de verschillende regelingen uit om ze water te geven.

2. Tijdens mijn date, in het midden van een gênante stilte, trommelde de jongen op tafel terwijl hij mompelde ‘onderwerp, onderwerp, onderwerp’.

3. Op het einde van de date vroeg ik haar of ze nog eens met me wilde uitgaan. Ze zei dat ze voor een tijd even niet meer ging daten.


(lees verder op de volgende pagina)