Opblaasbare sekspoppen zijn meer dan in

In China is de verkoop in één jaar tijd met 40% toegenomen.

Het vervaardigen van opblaasbare sekspoppen is een industrie die volop floreert. Het klinkt bijna logisch dat de meeste poppen via internet worden besteld en geleverd. Niét opgeblazen weliswaar… Het gamma wordt almaar uitgebreider en de poppen worden ook steeds meer levensecht en beweeglijker. Er bestaan zowaar al sprekende sekspoppen! En mannelijke sekspoppen zijn ook al lang niet meer uit den boze. Er bestaan er zelfs met drie penissen, in verschillende maten en kleuren. In vele Oosterse landen is het bezit van een sekspop niets om zich over te schamen, want het seksspeeltje vervangt er vaak de partner (die geen zin heeft) of vervoegt een koppel in bed voor een triootje.

Overigens wordt in China maar liefst 70% van alle sekspoppen ter wereld gebruikt! Het wordt er algemeen aanvaard, omdat het zoveel betekent als ‘veilig vrijen’ en omdat de kans heel gering is dat je je ‘partner’ kwetst of teleurstelt. Maar dé reden van het succes in China is dat er niet genoeg vrouwen leven in verhouding met het aantal mannen. Momenteel zijn er voor elke 136 mannen, geboren na 1980, maar 100 vrouwen. Bijgevolg behelpen vele alleenstaande mannen zich seksueel met een zo goed als volwaardig alternatief.

[related-posts]

Over de verkoop in eigen land is weinig bekend. Discretie voor alles, kennelijk. Toch geven de uitbaters van seksshops in het nabije Nederland grif toe dat hun grootste clientèle van dergelijke seksspeeltjes vooral Belgen zijn. En ook zij zien de verkoop ervan gestaag toenemen, hoofdzakelijk omdat de kwaliteit en de mogelijkheden van de poppen fel geëvolueerd zijn. Goedkoop zijn ze niet, maar op termijn zeker niet duurder dan een prostituee. “Uiteindelijk gaat het om een vorm van zelfbevrediging en niet om een relatie!”, lachen de verkopers hun bloeiende praktijk weg.

In de marge: sekspoppen worden niet alleen gebruikt als seksspeeltje. Een fruitboer uit Limburg lanceerde vorig jaar al hét middel om vogels uit zijn perenbomen te houden. Hij kocht een aantal opblaasbare sekspoppen en plaatste die te midden van zijn boomgaard. Sommige ervan hing hij ook gewoon tussen de takken, al dan niet in sexy poses. Voordien fabriceerde hij zelf ‘vogelverschrikkers’, maar die hadden op den duur geen enkel effect meer. Maar ook aan de poppen blijken de vogels snel te wennen. Daarom steekt hij ze elke week in een nieuw kleedje. Intussen volgden andere fruitboeren uit de streek zijn voorbeeld. Mét succes!

[related-posts]

Wat wij je tenslotte zeker niet willen onthouden: ook in China bestaan komieken à la Mr. Bean en Jacques Vermeire. En dan is een onderwerp als een sekspop niet ver weg om er een stom filmpje van te maken. Geniet ervan!

Video komieken: