Deze onsexy signalen tonen aan dat hij de ware is!

Ware liefde.

Zelfs wanneer je tot over je oren verliefd bent, is het moeilijk om te zeker weten of jullie echt een perfecte match zijn. Hoe goed jullie relatie nu ook mag aanvoelen, je weet gewoonweg niet hoe het zal zijn binnen een jaartje, laat staan binnen 10 jaar. Je wil de rest van je leven spenderen met iemand die het waard is en die je kan doen lachen op zelfs je moeilijkste momenten. We zijn allemaal op zoek naar liefde, en niet zomaar de eerste de beste liefde, maar wel – om het in de woorden van Carrie te zeggen – ‘real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can’t-live-without-each-other love’.

Natuurlijk kan je dit nooit op voorhand met zekerheid weten, maar er zijn wel een aantal belangrijke indicaties die je niet mag missen! Zo ook deze onsexy signalen die aantonen hoe goed jullie bij elkaar passen! Een relatie is niet alleen maar handjes vasthouden, kusjes blazen en elkaar kietelen… Nee nee, de schaduwkant van liefde – die we trouwens veel te weinig in chickflicks zien – is dat we ook op ons meest onflatterende gezien (en gehoord) worden. Ben jij er zeker van dat jullie elkaars persoonlijke ruimte volledig kennen én aanvaarden? Dan herken je vast deze onsexy signalen!

Young Couple in Bathroom --- Image by © Creasource/Corbis


1. De toiletdeur is niet altijd gesloten.

Wanneer je n°1 moet doen, maak je er geen probleem van om de deur open te laten. Jij hebt hem/haar al horen gaan, net zoals hij/zij jou al heeft gehoord. Het is uiteindelijk ook maar de natuur hé. Over n°2 zijn de meningen verdeeld… Want dat is natuurlijk net iets meer *ahum*. Zolang jullie er maar niet preuts over doen en je partner niet denkt dat het bij jou allemaal rozengeur is, zijn jullie op de goede weg!

2. Rare trekjes vindt hij/zij niet raar.

Maar wel schattig! En je wordt er zelfs in aangespoord! “Ja, ga maar kattenfilmpjes bekijken op YouTube.” “Natuurlijk is het niet raar om als 25-jarige een dutje te doen om 14u30!”

tumblr_mzb9r9tosx1r238sko1_500


(lees verder op de volgende pagina)