Wat is jouw raarste ervaring in bed

Door slechte ervaringen houden de meesten de boot af.

Datingsites mogen de jongste jaren dan wel erg populair zijn en zelfs een aanzet om een vaste relatie met succes aan te gaan, de meerderheid gaat niét in op directe seks. De schrik om een blauwtje op te lopen zit er bij iedereen goed in. Vooral mannen en vrouwen van middelbare leeftijd houden zolang mogelijk de boot af om met elkaar in bed te duiken. Jongeren daarentegen hebben almaar vroeger de neiging om elkaars lichaam te verkennen. Meestal blijft het daarbij. Terwijl volwassenen hoofdzakelijk belang hechten aan de persoon áchter het individu in kwestie. De gemiddelde dater doet er 4 à 5 ontmoetingen over voor hij/zij zich intiem prijsgeeft.

Redenen zat om ontgoocheld te zijn: slechte lijfgeur, té passief of actief, extreme seksneigingen, enz. Het moet al een toeval zijn, willen de partners elkaar kunnen vinden in hun passionele verlangens. Bijna 4 op de 5 relaties haakt af op hun seksuele noden. Dit is een erg hoog cijfer, maar het bewijst des te meer dat seks een belangrijke rol speelt in een gezond ‘samenleven”. En dit geldt zowel in een hetero- als in een homorelatie.

[related-posts]

Wij zijn, zoals bekend, een fan van Sacha en Alexander die wekelijks hun experimenten uittesten in de straten van een Nederlandse stad. Maar Hollanders eigen, houden de meeste geïnterviewden ook geen blad voor de mond.

Video ‘Seks is raar’: