Nerd verrast zijn vriendin met totale make-over om deze bijzondere reden

Van nerd naar nice.

In deze moderne samenleving is er een nieuw soort koppel ontstaan. Om een beauty aan de haak te kunnen slaan, moest je vroeger als man zelf aan een bepaalde uiterlijke standaard voldoen. Kort door de bocht kunnen we zeggen dat het clichébeeld bestaat van de vrouw die beschermd wilde worden door een sterke en stoere man. Hij kon hout voor haar hakken, een huis bouwen, wilde dieren op afstand houden, rovers overmeesteren en andere dergelijke heldhaftige zaken. Janes waren met andere woorden op zoek naar een Tarzan.

[related-posts]
Maar tijden veranderen. Nu zijn de mannen die een vrouw kunnen onderhouden niet noodzakelijk knappe en sterke binken. In tegendeel: nerds en geeks houden de wereld onder hun duim. Zij zijn de grootverdieners die in vrouwen een bepaald oerinstinct oproepen. Meer en meer zien we dus koppeltjes ontstaan waarbij de één een beauty is en de ander een geek.

Via giphy.com

Al blijft het oog ook wat willen, is het niet dames? Natuurlijk is het leuk meegenomen dat je een slimme man hebt, maar je zou ze toch eens in andere kleren willen zien dan in de eeuwige versleten jeansbroek en T-shirt. Om zijn fashion loving vriendin gelukkig te maken, besloot de nerd uit onderstaande video daarom om tijdens The Rachael Ray Show in te stemmen met een complete make-over. Maar die heuse metamorfose is nog maar de aanleiding van een andere grote verrassing die hij voor haar in petto heeft.

(Bekijk de video op de volgende pagina)