Mensen met deze persoonlijkheid hebben het vaakst seks!

Niet direct wat je had verwacht!

Ken jij het gezegde nice guys finish last? Wel, het betekent heel simpel dat de braafste mannen laatst eindigen en dus een beetje de dutsen zijn. Luide, zelfverzekerde, ietwat arrogante mannen zouden dus volgens het gezegde het vaakst seks hebben terwijl stillere types vaker op hun kin moeten kloppen. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat niets minder waar is!

The British Journal of Psychology bracht aan het licht dat vriendelijke en brave types meer seks én betere seks hebben dan de niet zo vriendelijke. Dus weinig bla bla, maar véél boem boem?

man-1246028_960_720


De onderzoekers merkten op dat kandidaten met een hoger gehalte aan altruïsme meer begeerd worden door het andere geslacht dan de bad boys. De vriendelijke en leuke mannen slagen er vaker in om vrouwen in bed te praten, maar ook om lange relaties aan te gaan! Zowel het aantal sekspartners als het aantal relaties ligt beduidend hoger bij de stillere, bravere en vriendelijkere types!

Denk er dus de volgende keer aan: mannen die moeite doen en je weten te overtuigen met hun vriendelijk en aangename persoonlijkheid zijn het beste in bed!