Mannen, dankzij deze 6 tips worden jullie experts in het flirten!

Wist je dat er zoiets bestaat als een ‘flirtcoach’?

Ik ken internetkanalen waar je een stel (mooie!) naamkaartjes zo goed als gratis kan bestellen en ze enkele dagen later in je brievenbus zal vinden. Het leuke eraan is dat je je functieomschrijving zelf kan bedenken en regel één is dat je die bij voorkeur in het Engels uitdrukt, want dit staat zoveel chiquer!

‘Flirtcoaches’ en ‘pick-up trainers’ bestaan wel degelijk, maar hun naamkaartjes weigeren is dè zet die je kan doen om ze zelf in hun blootje te zetten. Daarentegen legt wetenschappelijk onderzoek veel meer genetische coderingen bloot. Dat is wat Business Insider heeft gedaan voor een reeks psychologische studies rond aantrekkingskracht en seksualiteit.

Dit zijn 6 tips die mannen op een wetenschappelijk verantwoorde manier kunnen helpen om de aandacht van een vrouw te krijgen:

1. George Clooney Effect:

Vrouwen vallen vaak op oudere mannen, iets wat psychologen ook wel het George Clooney Effect noemen. Een studie van de universiteit van Abertay in Dundee toonde aan dat dit effect zelfs sterker wordt bij vrouwen die financieel onafhankelijk zijn. Grijzend haar, mijne heren, is niets om beschaamd over te zijn. Onbewust word je gelinkt met wijsheid en ervaring.

George Clooney


(lees verder op de volgende pagina)