Made in Japan: ‘De Kuisheidsbeha’

Onlangs werd de Design Award toegekend. Gek genoeg werd die gewonnen door twee Nederlanders die de ‘Wingman’ ontwierpen: een makkelijk om te trekken condoom met vleugeltjes.

Bij nader inzien had die award dan net zo goed toegekend kunnen worden aan de Japanse ontwerpers van ‘De Kuisheidsbeha’.

Wat is er dan wel zo speciaal met die beha? …Eureka! Die kan pas open als je voor de ware Jakob staat. De kuisheidsbeha meet immers je hartslag en alleen wanneer die op hol slaat, kan de bustehouder geopend worden. Daarom wordt hij ook aangeprezen als ‘De ware liefde-tester’.

Of we hieraan geloof moeten hechten, laten we in het midden. ‘Eerste zien en dan geloven!’ zal het gros van de mannen wel denken. Maar anderzijds zouden zij als testpersonen wel eens flink voor lul kunnen staan.

Daarnaast stellen wij ons de vraag: als vele vrouwen al zoveel last hebben om hun bustehouder te openen, hoe krijgen ze die kuisheidsbeha dan los als ze naar bed of in bad gaan? Eerst een rondje joggen, opdat die hartslag op hol zou slaan?…

Video “True Love Bra”:

http://www.youtube.com/watch?v=B8Wd831gUt4