Liever ‘ne kleine plezante dan ‘ne grote ambetante?

Een wereld van verschil qua penislengte.

Er bestaan talloze studies over, maar de lengte van de penis in erectie verschilt van man tot man en met kleren aan zijn er geen uiterlijkheden, die je ook maar een hint kunnen geven of een man klein of groot geschapen is. Vreemd genoeg kan met quasi zekerheid gesteld worden dat de penislengte verschilt per bevolkingsgroep.

Zo is de kans groot dat je in bv. Congo of Colombia seks kan hebben met een kingsize piemel van om en bij de 18 cm en is het niet denkbeeldig dat je seksuele goesting volledig afknapt in Zuid-Korea en Cambodja, waar de mannen het moeten stellen met een lulletje van gemiddeld amper 10 cm.

[related-posts]

Moest je nog vakantieplannen hebben en zin in een seksavontuur, kan je via Target Map een wel heel bijzondere kaart raadplegen: ‘De Wereldkaart van de Penislengte’. De landen worden er ingekleurd volgens de gemiddelde penislengte van de bevolking.

Landkaart

Het kan eens een andere motivatie zijn om een vakantiebestemming te kiezen: wie op reis gaat naar een van de donkergroen gekleurde landen op de wereldwijde peniskaart, verzekert zich van een lokale bevolking die gemiddeld groot geschapen is.

De Belgen doen het niet slecht op deze wereldkaart: met een gemiddelde penislengte van 15,85 centimeter zijn we goed voor een lichtgroen vakje, net zoals onze buurlanden Nederland (15,87 centimeter) en Frankrijk (16,01 centimeter). De Duitsers doen het met 14,84 centimeter een beetje minder goed.

Bekijk de site op http://www.targetmap.com .