Koppels verklappen welke ‘dirty’ dingen ze tegen elkaar zeggen in bed

Sekstaal.

Dirty talk is volgens seksuologen een eersteklas manier om de seks sensueler en intenser te maken. Er is dus helemaal niets mis mee om iets vuils in het oor van je partner te fluisteren. De juiste zin op het juiste moment kan de spanning bliksemsnel naar een hoger niveau te verheffen, de temperatuur in de kamer te doen stijgen en vuurwerk te laten ontploffen.
Toch zijn niet alle koppels even vocaal. Sommige mensen hebben liever stil seks. Ze voelen zich er niet comfortabel bij om onzedige dingen te zeggen. Denk maar aan Ross uit Friends die helemaal dichtklapt wanneer hij gevraagd wordt om vunzig te praten tijdens de seks. Uit zijn element gebracht, stottert hij uiteindelijk ‘vulva’. Hij is nu eenmaal niet ‘the dirty talking guy’, zoals hij het zelf zegt. Joey aan de andere kant heeft totaal geen beschroomdheid op dat vlak. Hij is er zelfs zo goed in dat hij de basics aan Ross wil leren.

Video “Joey leert Ross hoe hij ‘dirty’ moet praten”:


Oh, Friends, wat een nostalgie! Maar laten we terug naar de hoofdzaak gaan. Het is één ding om stoute zinnen te fluisteren terwijl je het doet, het is helemaal iets anders om die pikante praat luidop tegen een camera te zeggen. Zou jij het durven? Wat als je familie kijkt? Watchcut nam de proef op de som en lieten koppels openlijk vertellen over hun stiekeme fantasieën en dirty zinnen. Het resultaat is ontwapenend, grappig en soms eerder gênant.
(Bekijk de video op de volgende pagina)