Klaar voor een ultrastoute nacht?

Puilt jouw mailbox dezer dagen ook uit van allerhande geschenktips met het oog op Valentijn?

De shopsite Groupon spant de kroon door cadeaubonnen aan te bieden voor de ronde som van € 0,00 en dit voor ‘een ultrastoute nacht’! Groupon staat al langer bekend als een webshop die bijna dagelijks uitpakt met extra kortingen op van-alles-en-nog-wat dat tijdelijk in de aanbieding staat: van een saunabeurt tot een viergangenmenu of een onderhoudsbeurt van je wagen, alles kan! Ere wie ere toekomt, de copywriters komen altijd erg spitsvondig, ja zelfs geestig uit de hoek om de waren van hun opdrachtgever aan de man te brengen. Zo grappig, dat je de geloofwaardigheid ervan in twijfel durft te trekken. De motivatie van hun Valentijncampagne? Wij citeren: [quote style=’1′ cite=” title=”]‘Het gaat nog niet zo ver dat we een family pack condooms zonder schaamte op de boodschappenband gooien, pikante dvd’s open en bloot in de kast zetten en vibrators even alledaags aanprijzen als staafmixers, maar het komt in de buurt. Tegenwoordig is het in boeken, films en televisieseries al seks wat het klokkenspel slaat. Dus doet Groupon gewoon mee!’[/quote] We citeren verder: ‘Wat wij je deze week zoal te bieden hebben?’

  • Bon voor een stoeipartij in het bed van je schoonouders (in hun afwezigheid, uiteraard. Of niet?)
  • Bon voor een stoeipartij met 3 personen (we raden aan vooraf het geslacht van de derde partij af te spreken om valse hoop te kop in te drukken)
  • Bon voor een stoeipartij met het licht aan (omdat ons ego het nodig heeft)
  • Bon voor een stoeipartij op hoogte (op een skipiste, in een vliegtuig, in de luster …)
  • Bon voor een stoeipartij met een onbekende (bescherm jezelf en gebruik een valse identiteit om serieuze relaties te vermijden)
  • Bon voor een verkleedstoeipartij (als superheld in lycrapakje, sexy verpleegstertje, de loodgieter …)

En het lijstje is nog veel langer. Verkneukel je aan de grappige marketingteksten van Groupon, goed voor een dagelijkse portie humor. Zonder enige aankoopverplichting!