Hoe weet je zeker dat een relatie niet werkt?

Voel jij de juiste connectie tussen jou en jouw partner?

Veel mensen geven meerdere kansen aan een relatie, om uiteindelijk te beseffen dat het toch niet werkte. Maar hoe weet je dat zeker? In een gezonde relatie voel je een diepe connectie met jouw geliefde. Vertrouwen is de belangrijkste factor, belangrijker dan verliefdheid. Is die persoon altijd daar voor jou? Kan je op hem of haar rekenen? Heb je een veilig gevoel bij de andere? Ontrouw is het grootste gevoel van onveiligheid. Als het zich blijft herhalen, weet je heel zeker dat je iemand niet kan vertrouwen.

[related-posts]

Negatieve relaties kunnen fysieke en emotionele schade veroorzaken. Dat kan resulteren in rug- en nekpijn, hoofdpijn of andere problemen. Maakt die andere persoon jou echt gelukkig? Ben jij de meest belangrijke persoon in zijn of haar leven? Zijn jullie gelukkig samen? Wegwandelen uit een negatieve relatie is het beste voor jouw gezondheid.

Wanneer moet je de relatie stopzetten?

pijnTwee kernwoorden: vertrouwen en veiligheid. Als je dat voelt, dan pieker je niet, dan heb je een comfortabel gevoel. Hevige verliefdheid kan je vaak op het verkeerde spoor zetten, waardoor je blind bent voor de zaken die er echt toe doen. Liefde is een werkwoord en het moet van twee kanten komen. Wanneer iemand al te dikwijls met uitvluchten afkomt omdat zijn oom, tante of vriend hem of haar ook toevallig nodig hebben, dan moet je opletten. Luister naar jouw hoofd en jouw lichaam: voel je fysieke en/of emotionele pijn en herhaalt zich dat elke keer opnieuw? Dan kan je best een punt zetten achter de relatie.