Hoe is het met jouw seksleven gesteld? Deze simpele vraag geeft het antwoord

Sexpertise.

In haar blog op The Daily Mail beweert Tracey Cox, een bekende Britse seksuologe, dat ze dé methode heeft uitgevonden om te testen of jullie een positief seksleven hebben. Het antwoord op slechts één simpele vraag zou veel verklaren of het tussen jullie klikt in de slaapkamer.

De vraag luidt: geef de top drie van plaatsen waar jouw partner het liefst aangeraakt wordt. Wie daar te lang over moet nadenken en dan nog maar aan 2 geraakt of zelfs foute antwoorden geeft, kan een boost gebruiken in bed. Want hoe is het dan mogelijk om een goede geliefde te worden?, vraagt Tracey Cox zich hardop af.

Maar geen nood, de seksperte geeft ook meteen 4 tips die opnieuw swung in jullie seksleven kunnen brengen op een heel eenvoudige manier. Jullie moeten het wel met enthousiasme aanpakken en er allebei voor de volle 100% achterstaan.

1. Geef tekens zonder te praten, door bijvoorbeeld een magneet hoger of lager te schuiven op jullie frigo of prikbord, waarmee je aangeeft of je die avond zin hebt in seks of niet

namenseks

2. Discussieer achteraf niet over wie de leiding moet nemen in bed, maar spreek occasioneel ook eens verwenavonden af waarbij 1 partner het initiatief neemt

seks0


(lees verder op de volgende pagina)