Grote penissen hebben een averechts effect op vrouwen

Ik wil de grootste hebben.

Het merendeel van de mannen maakt zich zorgen om de grootte van hun penis. In de eerste plaats omdat ze dénken dat vrouwen niet gelukkig zijn met een piemel van 15 cm, terwijl dit de gemiddelde lengte is van het Europese mannelijke geslachtsdeel.

Het is geen geheim dat Aziaten meestal klein geschapen zijn en Afrikanen monsterlullen hebben (18 à 28 cm). Nochtans vinden Afrikaanse vrouwen zulke kanjer helemaal niet plezant en zijn zij de eersten om zich aan overspel te wagen. Dit blijkt uit een Keniaans onderzoek, waarbij 545 koppels -mannen én vrouwen- vrijuit hun mening uitten over hun seksgedrag.

[related-posts]

Blijkt dat een grote penis voor Afrikaanse vrouwen symbool staat voor pijn en ongemak bij het vrijen. Ook hun surfgedrag op internet verraadt dat hun voorkeur eerder uitgaat naar ‘een kleine blanke ambetante plezante’ dan naar een buitenmaatse zwarte lul.

Afrikaanse mannen zoeken in de eerste plaats naar de geschikte holte, waarin ze hun geslachtsdeel naar believen kunnen ‘pompen’. Man of vrouw, maakt niet uit, de helft van de Afrikanen verklaarde ‘biseksueel te zijn’.