Wat zijn/haar geschenk voor Valentijn over jullie relatie zegt

Een boodschap zonder woorden.

Het juiste cadeau vinden voor Valentijn is niet altijd simpel. Ga je voor iets sobers of mag het wat extravagant zijn? Krijg je liever iets materialistisch of kies je voor de ervaring? Denk goed na voordat je iets geeft, want je cadeau verklapt veel over jou als persoon en over jullie relatie in het bijzonder.

1. Bloemen

Als de man bloemen geeft, betekent het dat hij het graag traditioneel aanpakt. Hij probeert indruk op je te maken. Zeker als hij voor rode rozen heeft gekozen, houdt hij van de klassieke manier om Valentijnsdag te vieren. Waarschijnlijk heeft hij ook nog een etentje in een restaurant geregeld. Bloemen zijn een leuke attentie, maar bijster origineel kun je ze niet noemen. De kans bestaat dat jullie relatie op een cliché Hollywoodfilm lijkt. Als jullie dat allebei willen, is er natuurlijk geen enkele probleem.
Als zij bloemen geeft, draait ze de rollen graag eens om: ook vrouwen kunnen iemand het hof maken. Een andere optie is dat ze Valentijnsdag compleet vergeten was en tijdens het boodschappen doen nog snel bloemen heeft meegegrist.2. Lingerie of ondergoed

Als je als vrouw lingerie krijgt, is seks zeer belangrijk in jullie relatie. Dat vind je partner in ieder geval. Alles wat hij/zij op Valentijnsdag doet, heeft maar één doel: jou op het einde van de dag, of misschien zelfs vroeger, in bed krijgen.
Als je als man boxershorts krijgt, is de romantiek en passie juist ver te zoeken. Boxershorts krijgen op Valentijn is het equivalent van sokken krijgen op Kerstmis. Veel te saai en praktisch.


(lees verder op de volgende pagina)