Ontdekking: Boven alles is dit wat mannen aantrekkelijk maakt!

Geloof het of niet, maar het heeft niets met uiterlijk of humor te maken!

Algemeen wordt aangenomen dat het belangrijkste aspect een man aantrekkelijk maakt voor een vrouw ofwel zijn gespierde lichaamsbouw is oftewel een goed gevoel voor humor. Maar nieuwe wetenschappelijke vindingen suggereren dat spiervolume en het vermogen om iemand te doen lachen in geen geval cruciaal zijn bij het verkrijgen van vrouwelijke aandacht. Nu blijkt dat de hoofdfactor voor het populair maken van een man bij het tegenovergestelde geslacht altruïsme is – de bereidwilligheid om goede daden te verrichten.

Tijdens de opnames van 'Silver Linings Playbook' kocht acteur Bradley Cooper honderden winterjassen voor de daklozen en vond hij de tijd om deze persoonlijk uit te delen.
Tijdens de opnames van ‘Silver Linings Playbook’ kocht acteur Bradley Cooper honderden winterjassen voor de daklozen en vond hij de tijd om deze persoonlijk uit te delen.

Als bij een stille overeenkomst, besloten enkele teams van wetenschappers in verschillende delen van de wereld recentelijk zich te storten op het onderzoek in deze zaak. De mannelijke bevolking van onze planeet zal zeer geïnteresseerd zijn in de vondsten gemaakt door wetenschappers uit Canada, die een fascinerende ontdekking deden: zoals blijkt zijn altruïstisch ingestelde mannen degene die het meeste seks hebben.

De onderzoekers vroegen aan ongehuwde Canadezen hoe frequent ze een goede daad uitvoerde zoals het geven van geld aan een goed doel of iemand helpen met autoproblemen. Vervolgens kregen de deelnemers ook enkele vragen over hun persoonlijk leven. Na het bestuderen van de data kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat goedhartige mannen wel degelijk meer genieten van de aandacht die het andere geslacht te bieden heeft. Zulke mannen gaan dan ook uit met een groter aantal vrouwen tijdens hun levensjaren en hebben minder problemen met verminderde intimiteit met hun partners.
(lees verder op de volgende pagina)