Fan van ‘The Notebook’? Dit romantisch koppel ook! Bekijk hier de fotoshoot

Is dit geen romantische manier om je 57ste huwelijksverjaardag te vieren?

Clemma en Sterling Elmore zijn al zo’n 57 jaar samen en gaan nog sterk. Om hun eindeloze liefde te vieren plande Amber, de kleindochter van het koppel, een fotoshoot geïnspireerd door één van Clemma’s favoriete films – “The Notebook”.

57-years-marriage-elderly-couple-love-notebook-photoshoot-mary-evelyn-clemma-sterling-elmor-24


Gefotografeerd door Stacy Welch-Christ van Mary Evelyn Photography, tonen de foto’s enkele intieme momenten tussen Clemma en Sterling, geïnspireerd door scenes uit de film. Ze droegen zelfs retro jaren 1940/50’s kledij en schreven ze liefdevolle notities voor een echt notitieboekje!

57-years-marriage-elderly-couple-love-notebook-photoshoot-mary-evelyn-clemma-sterling-elmor-5


“Wanneer ik Sterling ontmoette, was hij zoals dat en we wisten gewoon onmiddellijk dat we elkaar graag zagen,” vertelde Clemma tegen een lokaal nieuwsstation. “Sterling is de zoetste, meest liefdevolle persoon die ik ooit leerde kennen. We vertellen elkaar wel zo’n 10 keer per dag dat we elkaar graag zien en dat is precies wat ik altijd wou. Hij zei dat wanneer hij me zag, hij wist dat ik de ware was.” Als dat geen relatiedoel is, dan weten wij het ook niet meer!

57-years-marriage-elderly-couple-love-notebook-photoshoot-mary-evelyn-clemma-sterling-elmor-9


Stacy Welch-Christ poste de foto’s op Facebook en ze gingen viraal in een mum van tijd, met meer dan 14 duizend likes, 2 duizend comments en 40 duizend shares.
(lees verder op de volgende pagina)