Er bestaan blijkbaar 5 soorten vagina’s

0
3105

Allemaal wat anders.

Dat elke (naturelle) borst er wat anders uitziet en ook piemels best van elkaar kunnen verschillen, wisten we al. Maar weet je ook dat er heel wat verschillen bestaan tussen vagina’s? Over de intieme delen van een vrouw wordt minder gesproken. Vagina’s worden meer als een geheimpje beschouwd. Daarom zijn we ook niet zo op de hoogte van de verschillende varianten, maar ze zijn er wel! Eigenlijk zit het verschil vooral in hoe de buitenste en binnenste schaamlippen eruitzien. En blijkbaar bestaan er vijf verschillende types.

1. De Barbie

Bij de Barbie omvatten de buitenste schaamlippen de binnenste volledig. De meeste mensen denken dat bijna alle vagina’s er op deze manier eruitzien, terwijl dit type het meest uitzonderlijke is. Bij de meeste soorten komen de binnenste schaamlippen wat piepen.

2. Het gordijn of de roos

Dit type komt het meeste voor. De soort wordt vergeleken met gordijnen omdat de binnenste schaamlippen langer zijn dan de buitenste schaamlippen. Daardoor ontstaat er een uitwaaierend effect. Daarom zou je ook over ‘de roos’ kunnen spreken.
(lees verder op de volgende pagina)

3. De perzik

De perzik is een bijzonder geval omdat deze vulva meestal voorkomt in combinatie met andere soorten. Bij de perzik liggen de schaamlippen wat meer naar achteren en bolt de voorkant wat.

4. Het hoefijzer

Bij het vierde type, dat het hoefijzer genoemd wordt, begint de vagina wat wijder vooraan. Daar worden de binnenste schaamlippen ook getoond. Beneden sluiten de buitenste schaamlippen meer, net zoals bij een omgekeerd hoefijzer. De binnenste schaamlippen zijn korter dan de buitenste schaamlippen.
(lees verder op de volgende pagina)

5. De tulp

Het laatste type heeft wat weg van een tulp. Deze vagina’s lijken op bloemknoppen die net lijken open te bloeien. De buitenste schaamlippen zijn vrij gesloten, maar geven de binnenste schaamlippen wat prijs. Hierbij kunnen de binnenste schaamlippen ook wat langer zijn dan de buitenste. De tulp verschilt van het gordijn omdat de binnenste schaamlippen zowel getoond als verhuld worden.GEEN REACTIES