Er bestaan blijkbaar 5 soorten vagina’s

Allemaal wat anders.

Dat elke (naturelle) borst er wat anders uitziet en ook piemels best van elkaar kunnen verschillen, wisten we al. Maar weet je ook dat er heel wat verschillen bestaan tussen vagina’s? Over de intieme delen van een vrouw wordt minder gesproken. Vagina’s worden meer als een geheimpje beschouwd. Daarom zijn we ook niet zo op de hoogte van de verschillende varianten, maar ze zijn er wel! Eigenlijk zit het verschil vooral in hoe de buitenste en binnenste schaamlippen eruitzien. En blijkbaar bestaan er vijf verschillende types.

1. De Barbie

Bij de Barbie omvatten de buitenste schaamlippen de binnenste volledig. De meeste mensen denken dat bijna alle vagina’s er op deze manier eruitzien, terwijl dit type het meest uitzonderlijke is. Bij de meeste soorten komen de binnenste schaamlippen wat piepen.

2. Het gordijn of de roos

Dit type komt het meeste voor. De soort wordt vergeleken met gordijnen omdat de binnenste schaamlippen langer zijn dan de buitenste schaamlippen. Daardoor ontstaat er een uitwaaierend effect. Daarom zou je ook over ‘de roos’ kunnen spreken.
(lees verder op de volgende pagina)