Condooms voor maximale hardheid

Betere seks dankzij opwekkende gel in de tip.

Met de alleszeggende slogan ‘play hard’ werd gisteren een nieuwe condoom op de markt gebracht. Het rubbertje, ‘blue diamond’, zou beide partners een bijzonder intensief genot bezorgen en dit dankzij de gel die aan de binnenzijde van de tip zit. Die gel beoogt hetzelfde effect als viagra: de drager zou een maximale erectie krijgen en daarvan kan de sekspartner alleen maar mee genieten.

bluediamond2

Het komt erop neer dat de geleiachtige stof de doorbloeding van de penis bevordert. Door het ‘gewone’ condoom wordt precies die bloeddoorstroming vaak geremd en neemt de erectie enigszins af. Het kan bizar klinken, maar niemand minder dan Goedele Liekens stelde gisteren het nieuwe product aan de pers voor en is vol lof over het nieuwe rubbertje. Niet dat zij het zelf heeft geprobeerd om te doen, maar ze stelt wel dat het condoom voor beide partners een vorm van seksplezier kan zijn.

[related-posts]

Zegt Goedele hierover: “Er bestaan al condooms die een aangename smaakje hebben en ook het kleurtje kan je lusten opwekken. Maar nogal wat mannen klagen dat het dragen van een rubbertje de intensiteit van de geslachtsgemeenschap vermindert. En 3 à 4 mannen op de tien ervaren erectieproblemen in de loop van de sekspartij. ‘Blue diamond’ maakt de erectie steviger én de penis gevoeliger en zal daarom voor velen hopelijk het ultieme argument zijn om tóch een condoom te gebruiken. Op die manier zal er meer veilige seks zijn en dit kan ik alleen maar toejuichen!”

‘Blue diamond’ is verkrijgbaar zonder voorschrift, maar is ook enkel online te bestellen. En er zijn wel meerdere ‘maren’… Ineke Zijderveld, algemeen directeur van producent Bizzy Diamond BV, lichtte ze zelf toe: “Wij raden het product niet aan voor mannen die medicijnen nemen tegen een lage bloeddruk of die herhaaldelijk migraine hebben. Ook vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, laten dit condoom beter links liggen. Bovendien mag de man elke 24 uur maar één blue diamond omdoen. Zo niet, zou hij wel last kunnen hebben van hoofdpijn.”

[related-posts]

En laat dát nu net de reden zijn waarom vele vrouwen een sekspartijtje ontwijken: “Vanavond niet, schat, ik heb hoofdpijn!”…