Beter in bed met Slow Sex

Kan het wat trager?

Als je tegenwoordig een dancing binnenstapt en je uit bent op een toffe, intieme babbel, mag je het vergeten. Tenzij je over een paar forse stembanden beschikt. En als je wacht tot de deejay van dienst eindelijk eens een goeie ‘slow’ draait, kan je tot de ochtend op je klok blìjven kijken. Signalen die een te jachtig leven verraden en helaas is dat ook in bed zo. Terwijl ‘slow sex’ dubbel zo opwindend kan zijn!

Dat stelt althans Dylan van Rijsbergen in zijn boek ‘Slow Sex’: “Slow sex staat in feite voor respect opbrengen voor elkaars gevoelens en sekswensen en je moet de tijd nemen om ze te ontdekken!”.

Het boek “Slow Sex” van Nicole Daedone

In haar boek ‘Slow Sex: The Art and Craft of the Female Orgasm’ voegt Nicole Daedone eraan toe: “Wat je ook doet, je moet het letterlijk langzamer doen in de slaapkamer.”

“De ware bedoeling van seks is namelijk meer dan alleen fysiek genot bereiken en klaarkomen. Het gaat er eerder om dat twee mensen op een mooie manier dichter bij elkaar worden gebracht.”

Hoe contradictorisch ook, ‘gemeenschap hebben met iemand’ is maar al te vaak een daad van egoïsme: “Hoe kom IK het snelst en het best klaar?”.

Alles kan beter, zelfs seks. Neem de tijd om op je dooie gemak één van deze twee boeken te lezen, ze staan boordevol zinvolle en verrassende tips!