Als een man deze 12 kwaliteiten heeft, mag je hem nooit meer laten gaan

De juiste man.

Sommige mannen zijn nu eenmaal betere partners dan anderen. Dat wil niet zeggen dat die andere dat nooit zal zijn, maar hij is er dan nog duidelijk niet klaar voor. Mensen maken verschillende periodes door in hun leven en evolueren steeds. Dus vrouwen, als je een man tegenkomt met deze 12 eigenschappen en hij valt voor je, dan kan je hem best nooit meer laten gaan.

1. Als hij naar je kijkt, dan kijkt hij écht naar je

Wanneer jullie oogcontact hebben en je voelt een sterke connectie, dan kijkt hij je niet gewoon aan, maar dan voelt hij zich aangetrokken en groot respect voor de persoon achter die ogen. Hij wil zijn ziel laten kennismaken met die van jou.

flirtenmannen2. Hij is een aardige man, maar geen slof

Je hebt zeer dominante mannen en zeer verlegen mannen. Beide types zijn niet echt ideaal, je kiest beter voor de tussenweg. Mannen met een zacht hart, maar hard in de strijd. Zij beginnen niet met een gevecht, maar beëindigen het wel, en meestal in hun voordeel.

3. Hij is gedreven, maar geduldig

Om een goed leven te leiden, heb je ook een portie geluk en succes nodig, zowel professioneel als privé. Maar de drang hiernaar mag nooit overheersen. Wees geduldig, doe alles stap per stap. Ga nooit overhaast te werk, want dat zou wel eens nefast kunnen zijn.


(lees verder op de volgende pagina)