6 tips hoe een vrouw te benaderen en te verleiden

Volgens Moerkerke en de mannen.

Tegenwoordig komt elke dinsdagavond op VTM het programma Moerkerke en de mannen met presentatrice Cathérine Moerkerke. De doelstelling in de aflevering van dinsdag 12 april was gsm-nummers van knappe vrouwen verzamelen. De mannen die zich aan de uitdaging waagden, waren absoluut geen verleiders of adonissen.

Eéntje was zelfs een man met autisme die via een versiercursus van 3500 euro sociale technieken had aangeleerd. Tot verbazing van Cathérine slaagden de meeste mannen erin om gsm-nummers te scoren en best wel van knappe vrouwen. Achteraf gaven ze hun versiertrucs prijs.

  1. Als je in groep bent is het belangrijk om te laten merken dat je plezier hebt. Zo straal je niets wanhopig uit. Maak contact op een moment dat het lijkt alsof je ergens naartoe gaat en onderweg bent. Zo zal ze minder afstandelijk zijn. Spreek haar best aan met een complimentje over haar kledingstijl, kapsel of uitstraling.

vrouw reizen

2. Zorg dat je een paar dingen te zeggen hebt en vermeld tussendoor ook jouw naam. De kans is groot dat ze ook haar naam zal zeggen en zo is het ijs gebroken.

water vrouw


(lees verder op de volgende pagina)