5 ultieme manieren om je orgasmes te verbeteren

De enige handleiding die je nodig hebt.

Valt je seksleven tegen? Ik denk het niet. Bij de meeste mensen is hun seksleven best oké. Gemiddeld goed, vermoed ik. Toch klikte je op dit artikel. Waarom? God mag het weten. Misschien omdat je denkt dat je in dit artikel tips zal lezen die je nog nergens anders hebt gevonden. Wel: dat is helemaal correct. Hier zijn 5 alternatieve manieren om je orgasmes te optimaliseren.

1. G geeft alle antwoorden

Neen, dit is geen gezaag over de G-plek. Sta me toe om frank te zijn. Als je nog altijd niet weet wat de g-plek is en waar ze zich bevindt, dan zijn er maar twee opties. Ofwel ben je te jong om dit artikel te lezen ofwel heb je net zoals Tarzan je jeugd in de jungle doorgebracht. Weet je het echt niet? Dan is het internet je beste vriend. Dit is meteen de eerste tip: Google weet alles, zeker als het over seksvragen gaat.

Via giphy.com

2. Bereik een hoogtepunt

Naar het schijnt, is een orgasme het lekkerst wanneer je een hoogtepunt bereikt. De beste manier is natuurlijk om letterlijk de hoogte in te gaan. Probeer daarom te orgasmeren op een reuzenrad. Zo wordt die (saaie) attractie misschien weer wat populairder.

Via giphy.com(lees verder op de volgende pagina)