Dit zijn de 5 meest romantische cadeaus

Prijskaartje doet er niet toe!

Laten we even eerlijk zijn… Heb jij al een teleurstellend cadeau gekregen? Of gegeven? Waarschijnlijk wel. Niet veel mensen slagen erin om hun wederhelft te verrassen met een romantisch cadeau dat ‘ik hou van jou’ schreeuwt. En dat is OK! Het is nu eenmaal niet gemakkelijk.

Mannen zijn er vaak van overtuigd dat er niets zo goed is als dure cadeaus om te tonen hoe graag ze hun partner zien, maar dat is helemaal niet zo! In dit artikel zullen wij jullie tonen dat de meest romantische cadeaus de goedkoopste zijn.

1. Personaliseer je cadeau

Of het nu gaat om een agenda, kalender, koffiemok, muismat of kussensloop, een gepersonaliseerd cadeau is ALTIJD een schot in de roos. Je moet natuurlijk wel je partner kennen om te weten welke mate van sentimentaliteit die kan appreciĆ«ren. Maar geef nu toe, zou jij niet blij zijn met een gepersonaliseerde agenda met allerlei foto’s van jullie samen en waarin de belangrijke data zijn aangeduid?

Jaaragenda-featured-1080x700_NL

2. Kleine verrassingen

Wanneer je partner thuiskomt, zorg ervoor dat er rozenblaadjes en chocolaatjes op het bed liggen, kaarsen branden in het hele huis, de tafel romantisch is gedekt en 2 glazen wijn klaarstaan. Als extraatje kan je ballonnen opblazen en er foto’s van belangrijke momenten aanhangen. Op de achterkant kan je gepersonaliseerde boodschappen schrijven. Wedden dat je partner niet zal weten wat er hem/haar overkomt?

dinner-table-444434_960_720

(lees verder op de volgende pagina)