5 dating tips die je succes met online daten onmiddellijk vergroten!

Succes gegarandeerd.

De populariteit van Tinder, Happn, Parship en andere datingsites/-apps toont aan dat steeds meer mensen hun ware liefde zoeken op het internet. Logisch ook, want de stap om iemand aan te spreken, is daar veel kleiner. Mensen trekken sneller hun stoute schoenen aan en beginnen te praten met iemand die ze anders nooit zouden durven te benaderen. Natuurlijk moet de andere daarop reageren, maar daarvoor is het belangrijk om een zo goed mogelijk profiel te hebben en de juiste dingen te zeggen.

En daar komen wij bij te pas! Aan de hand van deze 5 dating tips leggen wij jou uit hoe je succesvol kan daten en hoe je de juiste mensen kan aantrekken.

o-online-dating-facebook


1. Profielfoto is ALLES

We moeten niet rond de pot draaien: iemands uiterlijk bepaalt of je naar links of rechts swipet. Hoe grof dit ook mag klinken, niemand klikt op iemands profiel wanneer het een lelijke foto is. Onderzoek wees uit dat een lachend gezicht veruit het succesvolste is. 88% van de populairste datingprofielen opent met een foto waarop er lachend en zelfzeker in de camera wordt gekeken. Het wijst op een “open, vriendelijke, gezonde en zelfzekere” persoonlijkheid,” aldus relatie-experte Honey Lancaster-James.

Als extra tip geven we nog mee dat je best om de maand een nieuwe profielfoto kiest. Zo lijkt het alsof je een nieuwe gebruiker bent en krijgen mensen die je de eerste keer niet hebben gezien, een tweede kans.

(lees verder op de volgende pagina)