16 dingen die volledig veranderen wanneer je eindelijk de ware tegenkomt

Indien je jouw ware al vond, zal dit maar al te bekend voorkomen!

De ware vinden is vaak een combinatie van geluk en kans. Ernaar zoeken werd wel vergemakkelijkt met de komst van het internet, maar zelfs dan is het een kwestie van gokken en risico’s durven nemen. Wanneer je echter die ene persoon kan vinden die je gelukkig maakt en je een enorm warm gevoel geeft telkens je erbij bent, weet je aan verschillende dingen dat het een blijver is. Nieuwsgierig wat er precies allemaal verbeterd? Bekijk dan de onderstaande lijst die we voor je opstelden:

1. Je zal niet langer bang zijn om over je persoonlijke moeilijkheden te praten.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Wat ooit moeilijk en schaamtevol leek, voelt plots natuurlijk aan wanneer je bij de juiste persoon bent. Je weet dat ze je niet zullen veroordelen voor je fouten in het verleden of je rare trekjes, dus het wordt automatisch gemakkelijker om te tonen hoe je je echt voelt en wie je werkelijk bent.


2. Je kan alleen zijn met hen zonder last te hebben van oncomfortabele stiltes.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je hoeft niet de hele tijd te praten om je comfortabel te voelen bij elkaar. Vanaf je de ware gevonden hebt, is het mogelijk om tijd met elkaar te spenderen in alle rust en stilte, zonder een woord te zeggen en toch elkaar volledig te begrijpen. Communicatie is niet langer enkel verbaal.


3. Je hoeft niet langer te raden wat je partner voelt.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je bent steeds kalm wanneer je aan je partner denkt. Weg zijn de dagen dat je nerveus zit te wachten op een antwoord op een berichtje. Je partner zal een prioriteit maken van jou, net zoals jij dat bij hem of haar doet.


4. Je kan het oneens zijn met elkaar zonder oneerbiedig te zijn.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Het kan best zijn dat je het af en toe niet eens bent met elkaar over de dingen, maar dit betekend daarom niet dat dit eindigt in een argument of conflict. Je respecteert elkaars opinie en bent er dan ook oprecht in geïnteresseerd ook al deel jij zelf deze mening niet. Naar elkaar luisteren en elkaar proberen te begrijpen vormt een belangrijk aspect in een relatie.


(lees verder op de volgende pagina)

<!—nextpage–>

5. Je verlangt naar elkaar zonder een specifieke reden.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Hoe hij of zij koffie drinkt of een bepaalde uitleg geeft, kan wel eens een even erotisch gevoel opwekken als wanneer je partner naakt is. Dit is omdat je geliefde zijn of haar persoonlijkheid even aantrekkelijk is als, of zelfs aantrekkelijker is dan, hoe hij of zij eruit ziet.


6. Je bent niet bang om je rare gewoontes aan hen te tonen.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je geeft niet enkel toe aan je rare gewoontes en aanvaart ze van elkaar zonder problemen. In sommige gevallen neem je ze zelfs over van elkaar!


7. Je zal ze voorstellen aan je vrienden.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je zal je niet langer bezighouden met wat je vrienden al dan niet denken over de keuze die je maakte door met deze persoon samen te zijn en dat je zogezegd “meer waard bent”. Je partner is het soort persoon waarvan je niet kan wachten om ze voor te stellen aan je vrienden. Er is geen twijfel in je hoofd dat ze hem/haar even graag zullen hebben zoals je dat zelf doet.


8. Je zal hun vrienden zien als die van jezelf.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je hoeft geen lach te forceren of je gedrag aan te passen tijdens sociale events waar de vrienden van je geliefde aanwezig zijn. In plaats daarvan geniet je oprecht van iedereens aanwezigheid en ben je blij om mee te gaan. De beste mensen trekken altijd het beste gezelschap aan!


(lees verder op de volgende pagina)

<!—nextpage–>

9. Je zal sowieso plezier hebben samen, of je nu iets interessants doet of niet.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je kan de hele dag liggen luilakken in het huis en hiervan genieten omdat je het samen doet. Je hoeft dus niet zozeer iets opwindend of ongewoon te doen om plezier te maken – de hoofdzaak is het bij elkaar zijn.


10. Elkaar aanraken voelt volledig natuurlijk aan.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Of het nu per ongeluk of met opzet is, fysiek contact is geen enkel probleem. Je kan je hoofd op hun schouder leggen, hun hand vastnemen of ze naar je toe trekken voor een knuffel zonder twee keer na te denken – het is het meest natuurlijke ding om te doen.


11. Je vindt altijd een manier om de dingen grappig te maken.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Of je nu aan het kijken bent naar een grappige TV show of gewoon in joggingbroek in de zetel zit: er is geen situatie waar een grapje niet thuis hoort. Het leven is heel wat humoristischer wanneer je samen bent.


12. Je hoeft niet alles onder controle te hebben in hun nabijheid.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je hoeft niet te denken over hoe je je moet uitdrukken of wat je hoort te zeggen. Je partner zal altijd je gedachten aanvoelen en begrijpen wat je echt denkt. Dit helpt de spanning in een relatie heel wat te verminderen.


(lees verder op de volgende pagina)

<!—nextpage–>

13. De conversatie tussen jou en je partner vloeit natuurlijk.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je hoeft niet te hard te denken over wat je gaat zeggen tegen hen want je geniet ervan om over alles te praten. Je hoeft enkel maar een beetje te babbelen over kleine dingen en de conversatie kan voor uren verder gaan.


14. Je kan elkaar voor de gek houden zonder te beledigen.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Elkaar uitlachen of uitdagen voelt niet als een risico aan. Je begrijpt elkaars gevoel voor humor en weet hoe je elkaar kan plagen zonder te ver te gaan.


15. Je hoeft niet te wachten op het juiste moment om hen te bellen of smsen.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je bent niet bang om hen 2 a 3 berichtjes te sturen wanneer je ze iets wenst te vertellen. Ook voelt het nooit opdringerig aan wanneer je ze opbelt. De relatie is geen spel – omdat het echte aantrekking is dat nooit vergaat in intensiteit.


16. Je geeft er niet om wat andere mensen denken over je relatie.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Je hebt niet de nood om je relatie uit te zenden via sociale media en het in detail je persoonlijk leven uit te leggen tegen de eerste de beste. Je maakt je niet druk of je ouders je partner al dan niet zullen accepteren. Je weet wat je voor je ware voelt en dat is al wat er echt toe doet.