15 celebrity koppels die aantonen dat ware liefde voor altijd is

Taylor Swift kan hier iets van leren!

Hoewel het lijkt alsof zo goed als alle celebrity koppels uit elkaar gaan, zijn er toch mensen in Hollywood die trouw blijven aan elkaar ondanks alle moeilijkheden die dit met zich meebrengt. In deze lijst krijg je 15 fantastische duo’s te zien die al jaar en dag partners zijn door dik en dun en aantonen dat je door alles kan strijden.

1. Meryl Streep en Don Gummer: 38 jaar samen.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Meryl Streep en Don Gummer leven al 38 jaar lang samen in perfecte harmonie. Dit is wat Meryl zegt over hun relatie: “Ik weet niet wat ik zou doen zonder mijn man. Ik zou dood zijn, of toch op emotioneel vlak, mocht ik hem niet ontmoet hebben. Hij is de beste.”


2. Danny DeVito en Rhea Perlman: 34 jaar samen.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Danny DeVito ontmoette de liefde van zijn leven, Rhea Perlman, wanneer ze beiden op de planken stonden in het theater. Twee weken na hun ontmoeting, besloten ze al samen te wonen. Nu hebben ze drie kinderen en hun oudste dochter, Lucy, wilt ook graag een actrice worden, net als haar bekende ouders.


3. Denzel en Paulette Washington: 33 jaar samen.

Via Brightside.me
Via Brightside.me

Denzel en Paulette zijn een koppel dat heel wat heeft meegemaakt samen, maar toch sterk blijft en van elkaar blijft houden. Paulette zegt, “Voor mij is de ‘liefde’ in het liefdesverhaal de manier waarop je door weer en wind komt met elkaar. De passie, de lust – dat is het makkelijke gedeelte. Het liefdesverhaal is hoe je nog steeds verliefd bent na moeilijke tijden.


(lees verder op de volgende pagina)